اسیلوسکوپ دیجیتال | دوربین ترموگرافی | کروماتوگرافی گازی | تست نقطه اشتعال | اسپکتروفتومتر

فروش اسیلوسکوپ دیجیتال، دوربین ترموگرافی، تجهیزات آزمایشگاهی اپتیک و لیزر و فوتونیک، اسپکتروفتومتر، میکروسکوپ و تلسکوپ، فانکشن ژنراتور، پاورمتر و دتکتور ، بیم پروفابلر، میز اپتیکی، اپتومکانیک

اسیلوسکوپ دیجیتال | دوربین ترموگرافی | کروماتوگرافی گازی | تست نقطه اشتعال | اسپکتروفتومتر

فروش اسیلوسکوپ دیجیتال، دوربین ترموگرافی، تجهیزات آزمایشگاهی اپتیک و لیزر و فوتونیک، اسپکتروفتومتر، میکروسکوپ و تلسکوپ، فانکشن ژنراتور، پاورمتر و دتکتور ، بیم پروفابلر، میز اپتیکی، اپتومکانیک

خرید ظروف سرامیکی دست ساز ایرانی دکوری و تزئینی

در واقع یکی از بهترین ظروف جهت سرو غذا، ظروف سرامیکی دست ساز ایرانی می باشند که با دقت و ظرافت بسیار بالایی توسط هنرمندان ایرانی ساخته شده اند. این ظروف سرامیکی با رعایت کلیه موارد کیفی به صورت دقیق و حرفه ای تولید شده اند. به همین دلیل یک گزینه مناسب برای انتخاب خانواده ها به شمار می آیند. ظروف سرامیکی دست ساز ایرانی بر این اساس، شما یک خرید ایمن را تجربه خواهید کرد. علاوه بر این ویژگی هایی که بیان نمودیم، ظاهر زیبای این ظروف نیز نقش به سزایی در دکوراسیون خانه شما ایفا می نماید.

مواد شیمیایی موجود در پلاستیک یا وینیل برای سلامتی انسان ‌ها بسیار مضر می باشند که باید به آن توجه نمود. باید بدانید که تمامی ظروف سرامیکی دست ساز ایرانی که در فروشگاه دکوکاف عرضه می گردند، هیچ گونه مواد شیمیایی در آنها به کار گرفته نشده است. از این رو، با خیالی آسوده می ‌توانید به سرو غذا در این ظرف ها بپردازید.

اولین و آسان ترین روش مطالعه برچسب ظروف سرامیکی است، شرکت های تولید کننده معمولا اطلاعات کامل ظروف را بر روی آن ها می چسبانند تا مخاطب از آن آگاه باشد. هنگام خرید چنین ظروفی اگر به برچسب ایمن بودن در ماکروفر برخورد کردید، می توانید تا حدودی مطمئن باشید که می توانید از آنها در درون ماکروفر استفاده کنید.

آیا ظروف سرامیکی را میتوان در فر گذاشت؟

ضمن این که بسیاری از برندهای موجود در بازار، جنس تقلبی هستند و این خطر همواره برای شما وجود دارد که جنسی که خریداری کرده اید کیفیت خوبی نداشته باشد و امکان استفاده در درون ماکروفر را نداشته باشد با این که از برچسب ایمن بودن در ماکروفر برخوردار باشد.
گاهی اوقات رنگ هایی که برای ظروف سرامیکی مورد استفاده قرار می گیرد نیز می تواند شما را در هنگام استفاده از آنها در درون ماکروفر دچار مشکل کند. برای خرید محصول با کیفیت پیشنهاد می کنیم از برندهای مطرح و قابل اعتماد خریداری کنید.

برای این که با نحوه تولید ظروف سرامیکی آشنا شویم ابتدا باید مواد اولیه مورد نیاز برای ساخت ظروف سرامیکی را بشناسیم. خاک مخصوص تولید ظروف سرامیکی مخلوطی از انواع خاک های مختلف می باشد. این نوع خاک دارای مقادیر معینی از خاک رس، کائولن،‌ کوارتز و کوارتزیت می باشد. در کنار این خاک ها ترکیبات دیگری نیز مانند انواع فلدسپات، سلیس و خاک استون ور نیز به کار می رود. در برخی موارد نیز با توجه به نظر تولید کنندگان ظروف سرامیکی از خاک های دیگری نظیر کربنات کلسیم، اکسید روی و تالک نیز استفاده می شود. هر کدام از این مواد تاثیر به خصوصی در کیفیت نهایی ظروف سرامیکی دارند.

نحوه تولید ظروف سرامیکی به این  شکل است که ظروف سرامیکی چگونه ساخته می شود تمام کار ها در چهار مرحله اصلی انجام می شود. اولین مرحله تهیه گِل برای تولید ظرف سرامیکی می باشد. این مرحله دارای ظرافت های خاصی است که توجه به یک سری نکات برای ایجاد گِل مرغوب و مناسب ضروری می باشد. مرحله دوم در ساخت ظروف طراحی و شکل  دادن به ظرف است. در این مرحله با توجه به نوع کاربری که از ظرف انتظار می رود شکل مخصوصی برای آن طراحی شده و گِل را به صورت طرح مورد نظر شکل می دهند. مراحل دوم و سوم نیز به ترتیب لعاب کاری و پخت ظرف در کوره است که در ادامه به صورت مفصل به آن خواهیم پرداخت.

از بهترین ظروف سرو انواع مختلف مواد غذایی و نوشیدنی می توان به ظروف سرامیکی دست ساز اشاره نمود. ذکر این نکته بسیار حائز اهمیت می باشد که در تولید و ساخت این ظروف تمامی اصول از لحاظ کیفیت رعایت شده است، از این رو، شما می توانید با خیال آسوده از آنها استفاده نمایید.
ظروف سرامیکی دست ساز و کارخانه ای چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟
معمولا مراحل طراحی و ساخت ظروف سرامیکی دست ساز در مقایسه با ظروف سرامیکی کارخانه‌ ای بسیار متفاوت می باشد. اصولا احساسات هنرمندان و هنر دست آنها در ساخت ظروف دست ساز با یکدیگر آمیخته می شوند که زحمت و زمان بیشتری را نسبت به نوع کارخانه ‌ای به دنبال خواهد داشت.

جهت شستشوی ظروف سرامیکی دست ساز باید از چه موادی استفاده گردد؟

از به کار بردن سیم ظرفشویی برای شستشوی ظروف سرامیکی خودداری نمایید. چرا که روی سطح ظروف خط و خش ایجاد کرده و سبب کاهش طول عمر ظرف خواهد شد. جهت شستن ظروف سرامیکی بایستی از آب ولرم، اسفنج نرم، دستمال یا حوله نرم و مایع ظرفشویی استفاده نمایید.

• اجازه دهید ظروف سرامیکی پس از سرو غذا، سرد شوند

شستشوی ظروف سرامیکی دست ساز درست بعد از صرف غذا را می توان از جمله اشتباهات متداول در زمینه نگهداری این نوع ظروف دانست. مطمئن شوید که این نوع ظروف بعد از استفاده کاملاً سرد شده اند و سپس اقدام به شستشوی آنها نمایید. چرا که این نوع ظروف قادر به نشان دادن واکنش مناسبی چگونه ظروف سرامیکی را تمیز کنیم؟ در مقابل تغییرات شدید و سریع دمایی نبوده و در نتیجه عدم توجه به این نکته می تواند به ظروف سرامیکی صدمات غیر قابل جبرانی وارد نماید.

سفالگری، یکی از هنرهای صنعتی کهن در جهان و به خصوص کشور عزیزمان ایران است. تاریخ ساخت ظروف سفالی در ایران به حدود ۱۰ هزار سال پیش بر می گردد. به عنوان مثال، در کاوش هایی که در منطقه سیلک کاشان انجام شده، ظروف سفالی رنگ آمیزی شده با نقش های پرندگان، حیوانات و موجودات دیگر یافت شده است. جالب است بدانید که هنرمندان سفالگر، حداقل از ۶ هزار سال پیش از چرخ گردان برای ساختن ظروف سفالی، و از حدود ۵ هزار سال پیش از کوره رنگ آمیزی ظروف سرامیکی و روش های پیشرفته برای پختن ظروف سفالی استفاده می کردند. هنر سفالگری تا حدود هزار سال قبل از میلاد، که استفاده انسان ها از فلزات متحول شد، پیشرفت و گسترش زیادی پیدا کرد. اما در این برهه از تاریخ، صنعت گران به فلزکاری و صنعت فلزات سمت و سوی بیشتری پیدا کردند. بنابراین هنر سفال گری برای چند قرن کم فروغ و ساکن شد. اما در دوره های بعد از آن به عنوان مثال در دوره هخامنشیان، ساسانیان، سلجوقیان و یا خوارزمشاهیان به دلیل علاقه پادشاهان آن دوره، این هنر دوباره مورد توجه قرار گرفت و پیشرفت زیادی کرد.

خصوصیات مهم ظروف سرامیکی تزیینی

یکی از ویژگی های مهم ظروف سرامیکی تزیینی این است که شست و شوی این ظروف به راحتی انجام می شود. این ظروف را می توان هم به صورتی دستی و هم در ماشین ظرفشویی شست و شو داد. ظروف سرامیکی با قرار گرفتن در ماشین ظرفشویی دچار تغییر رنگ و آسیب نمی شوند، چرا که علاوه بر ثبات رنگ در آنها، تحمل گرما و دمای بالا را نیز دارند.
یکی از مهمترین ویژگی های سرامیک، شکل پذیری و فرم دهی آسان آن است. بنابراین می توان انواع ظروف تزیینی و ظروف مورد نیاز در آشپزخانه را با استفاده از سرامیک تولید نمود. همچنین این ظروف دوام و ماندگاری بالایی دارند و از ظاهری زیبا برخوردار هستند.
علاوه بر این در ساخت ظروف سرامیکی از یک لایه لعابی استفاده می شود. این ویژگی باعث می شود این ظرف ها به مرور زمان دچار تغییر رنگ و یا خط و خش نشوند. همچنین لایه لعابی باعث شفافیت، درخشندگی و زیبایی بیشتر این نوع ظروف می گردد.

مزایای استفاده از ظروف سرامیکی بسیار زیاد است. ظروف سرامیکی بسیار محکم و مقاوم می باشند و در مقابل انواع خط و خش از خود مقاومت خوبی نشان می دهند. همچنین این ظروف به خوبی حرارت را در خود نگه می دارند. و به همین دلیل هنگام پخت و پز نیاز به شعله زیاد نمی باشد، بلکه با حرارت ملایم و کم غذا به خوبی پخته می شود. با آشپزی در این ظروف می توانید طعم واقعی غذا را حس کنید.

ظروف سرامیکی فانتزی کاملاً طبیعی ظروف سرامیکی فانتزی بوده و از مواد طبیعی ساخته می‌شوند، بنابراین فاقد هرگونه مواد و ذرات شیمیایی می باشند. ما استفاده از این ظروف را به تمامی افراد توصیه می کنیم. ظروف سرامیکی فانتزی به راحتی قابل شستشو می باشند و با آب و شوینده های معمولی به راحتی تمامی آلودگی ها از روی آن ها پاک میشود. بسیاری از افراد هستند که به سلامت تغذیه و روش های پخت و پز غذای خود اهمیت می‌دهند. ما به تمامی این افراد استفاده از ظروف سرامیکی را پیشنهاد می‌کنیم زیرا یکی از سالم ترین انواع ظروف می باشند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد