قَرابه یک ظرف سخت با ظرفیت معمولی قرابه چیست؟ ۲۰ تا ۶۰ لیتر است. قرابه در درجه اول برای حمل مایعات (اغلب آب یا مواد شیمیایی) استفاده میشود. قرابهها داخل منزل برای تخمیر نوشابه، آبجو یا شراب نیز استفاده میشوند. واژه قرابه شکل فارسی امروزی از کَراوه فارسی میانه است.
قرابه یک ظرف شیشهای یا پلاستیکی مورد استفاده در تخمیر نوشابه، شراب، سیب طبیعی و آبجو است. معمولاً به آن یک درپوش لاستیکی و یک قفل برای جلوگیری از ورود باکتری و اکسیژن در طول فرایند تخمیر نصب شدهاست.
در طی فرایند تخمیر، از یک قرابه اولیه استفاده میشود. هنگامی که تخمیر اولیه کامل شود، آبجو به قرابه ثانویه منتقل میشود.
قرابه، ظرفی محکم است که ظرفیت آن معمولی می باشد و به ۲۰ تا ۶۰ لیتر می رسد. از قرابه برای حمل مایعات استفاده می شود. قرابه در لغت به معنای شیشه و یا همان ظرف شیشه ای است. قرابه یکی از انواع ظروف شیشه ای رنگی قدیمی است. از قرابه شیشه ای قدیمی برای نگهداری انواع مایعات استفاده می شود. قرابه ها ظروف شیشه ای سبز رنگی هستند که مانع فاسد شدن مایعات می شوند. سبز بودن رنگ قرابه باعث عدم فاسد شدن به دلیل نور خورشید می شود. مایعاتی که به نور حساس هستند و در مدت زمان کمی فاسد می شوند را می توان در قرابه های سبز رنگ قرار داد و در مدت زمان بیشتری از آن ها نگهداری کرد. البته امروزه انواع رنگ های قرابه برای نگهداری مایعات و همچنین کاربردهای تزئینی مورد استفاده قرار می گیرد. این ظرف شیشه ای برای تخمیر نوشابه، آبجو و شراب نیز استفاده می شود. قرابه در حجم ها و ظرفیت های مختلفی موجود است مثال: ۸/۳ و ۷/۲۴ لیتر. همچنین این ظرف شیشه ای به شما این امکان را می دهد که مایعات و عرقیجات خود را به دور از نور و در حالت کاملا بهداشتی نگهداری کنید و مورد استفاده قرار دهید. این ظروف شیشه با توجه به حساس بودن جنس آن ها می بایست در مکان امن و در قفسه هایی دارای حفاظ، نگهداری شوند تا از تکان خوردن و ضربه دور بمانند. از مزایا این ظرف شیشه شست و شوی راحت آن است. پس از استفاده از این ظرف شما قادر هستید که با مصرف کمترین آب و به راحتی آن را شست و شو دهید و مجدد از آن استفاده کنید.